Verbindt mensen en ideeën

Onderhoudsmedewerker

Organisatie: Simplon Hostel door WerkPro | Vacature nr: 10865

volwassenen, jongeren 16 tot 23 jaar
techniek en onderhoud
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Simplon Hostel

Taken en werkzaamheden

Voor het Simplon Hostel zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om op allerlei gebied met onderhoud bezig te zijn. Het Simplon Hostel is gevestigd in een oud industrieel gebouw waar (zeker door het intensieve gebruik) altijd wel wat kapot is of opgeknapt moet worden. Het gaat meestal om kleine klussen die we, waar mogelijk zelf proberen uit te voeren.
Dit houdt in dat er verschillende klussen zijn zoals: verven, tafels opknappen, reparaties uitvoeren, elektraproblemen oplossen etc. 
We zoeken iemand die handig is en die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken. Een beetje technisch onderlegd is handig maar geen noodzaak.  

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Creatief zijn.
  • Positief ingesteld.
  • Collegiaal.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het Simplon Hostel is gevestigd in een oud industrieel pand met veel ruimtes. Er is altijd iets te doen. We bieden een ontspannen werksfeer en maatwerk: in overleg met ons geef je aan hoeveel uren per week je beschikbaar wilt zijn en wat je het liefst wilt leren en doen.

Het Simplon Team is een leuk team en met zijn allen zorgen we ervoor dat het Simplon Hostel een gastvrij, veilig en goed hostel is.

Extra informatie

Voorafgaand aan de start zal een korte intake worden gehouden waarbij we willen aansluiten bij het doel van de aanmelding en de interesses van de aanmelder. We bekijken samen wat een passende werkplek is, en of de plaatsing past in vrijwilligerswerk of een traject.  
Je kunt bij ons werken als vrijwilliger, in een participatiebaan, in een dagbestedingstraject wanneer je een WMO indicatie hebt en als stagiair.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Simplon Hostel door WerkPro
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.simplonhostel.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Truus van Rijn
E-mail: t.vanrijn@werkpro.nl
Telefoon: 0503135221
Mobiel: 0629382264
Bereikbaar: mat/m wo 09.00-17.00

Terug naar vacatureoverzicht