Verbindt mensen en ideeën

Onderhoudsmedewerker

Organisatie: WerkPro, Simplon Jongerenhotel | Vacature nr: 10865

volwassenen, jongeren 16 tot 23 jaar
techniek en onderhoud
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Simplon Hostel

Taken en werkzaamheden

Voor de horecaprojecten van WerkPro (Simplon Hostel, Stee in stad, Eeterie de Globe) zoeken wij enthousiaste onderhoudsmedewerkers. Vooral bij het Simplon Hostel kunnen we iemand gebruiken. We zijn op zoek naar mensen die of zelfstandig of in een klusteam verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het team of de onderhoudsmedewerker gaat zich bezighouden met het onderhoud van het gebouw van het Simplon Hostel en indien nodig ook van andere gebouwen van het Horeca project. Dit houdt in dat er veel verschillende klussen te doen zijn zoals: verven, tafels opknappen, behangen, reparaties uitvoeren, elektraproblemen oplossen, laminaat leggen, kamers anders inrichten etc. 
We zoeken iemand die handig is en die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken. 

Vaardigheden en kwaliteiten

Creatief zijn, positief ingesteld, collegiaal, zowel zelfstandig als in teamverband werken, verantwoordelijkheidsgevoel.

Interessant of leuk aan deze vacature

Als onderhoudsmedewerker bij de technische dienst ben je op verschillende projecten van WerkPro aan het werk. Elke dag is weer anders en de klussen maken het werk niet saai. Soms zal er onderhoud zijn waarbij het hele team het gaat oppakken. Maar er kan ook iets zijn wat zelfstandig opgepakt kan worden. De thuisbasis van het team is bij het Simplon Hostel. Vanuit daar gaan we gezamenlijk het onderhoud van de andere projecten oppakken.
Het Simplon Hostel is gevestigd in een oud industrieel pand met veel ruimtes. Er is altijd iets te doen. We bieden een ontspannen werksfeer en maatwerk: in overleg met ons geef je aan hoeveel uren per week je beschikbaar wilt zijn en wat je het liefst wilt leren en doen.
Het is een interessante werkplek als je graag met je handen bezig bent en het leuk vindt om op verschillende werkplekken aan het werk te zijn.

Extra informatie

Voorafgaand aan de start zal een korte intake worden gehouden waarbij we willen aansluiten bij het doel van de aanmelding en de interesses van de aanmelder. We bekijken samen wat een passende werkplek is, en of de plaatsing past in vrijwilligerswerk of een traject.  
Je kunt bij ons werken als vrijwilliger, in een participatiebaan, in een dagbestedingstraject wanneer je een WMO indicatie hebt en als stagiair.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

WerkPro, Simplon Jongerenhotel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.simplonhostel.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Truus van Rijn
E-mail: t.vanrijn@werkpro.nl
Telefoon: 0503135221
Bereikbaar: mat/m wo 09.00-17.00

Terug naar vacatureoverzicht