Verbindt mensen en ideeën

Medewerker Kiosk / Paviljoen 't Groene Hart Stadspark

Organisatie: WerkPro Horeca | Vacature nr: 5076

iedereen, jongeren 12 tot 16 jaar, volwassenen
bar en horeca, gastheer- en gastvrouwschap
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Kiosk naast kinderboerderij in Stadspark

Taken en werkzaamheden

In het mooi gelegen Stadspark ligt naast de kinderboerderij een kiosk waar diverse horecaproducten worden verkocht.
We zoeken een medewerk(st)er die deze kiosk samen met een collega kan beheren. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verkopen van producten als koffie, thee, fris, ijs, snoepgoed en snacks. Daarnaast worden er schoonmaakwerkzaamheden verricht zoals het schoonhouden van het openbare sanitair en de kiosk zelf. Verdere werkzaamheden: voorraadbeheer en kasbeheer. Bij geschiktheid is het ook mogelijk zelfstandig te werken.

Sinds kort is er paviljoen bij gekomen: Het Groene Hart. De bedoeling is om deze ruimte ook te gebruiken voor verkoop van producten. We zoeken dus ook mensen voor deze plek. Wellicht is het dan mogelijk om zowel in de Kiosk als in Het Groene Hart te werken.

Het zou mooi zijn wanneer je ook in de weekenden kunt werken, maar werktijden zijn altijd in overleg.


Het is een erg leuke werkplek in een mooie omgeving. Je leert vaardigheden op het gebied van horeca en dienstverlening. In principe werk je met een collega samen maar bij geschiktheid zou het mooi zijn wanneer je zelfstandig kunt werken. Werktijden zijn in de zomer van 10.00 tot 17.00 en in de winter van 11.00 tot 16.00.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt een dienstverlenende houding en je vindt het leuk klanten te helpen. Je werkt meestal samen met een collega, maar het zou na verloop van tijd fijn zijn wanneer je zelfstandig kunt werken. Kwaliteiten die we graag zien: klantvriendelijk en collegiaal, prijsbewust en kennis van kasbeheer, initiatiefrijk en in staat om zowel zelfstandig of samen te werken. Bereidheid om ook in de weekenden te werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

De kiosk "Stadspark" biedt je een mooie werkomgeving waar je zelfstandig of samen met je collega werkervaring kunt opdoen in de horeca. Het is specifiek kioskwerk waarbij het in de zomer heel druk kan zijn en in de herfst/winterperiode erg rustig. De werksfeer is gemoedelijk met daarnaast hectiek in de lente en zomermaanden als het mooi weer is. Met zowel de Kiosk als het paviljoen het Groene Hart kunnen we je een prettige en gezellige werkplek aanbieden.

Extra informatie

Als mensen een uitkering van de gemeente Groningen ontvangen en voldoen aan de criteria is een participatiebaan eenvoudig en snel geregeld. 
Met een participatietraject werk je minimaal 16 uur per week en ontvang je na 6 maanden een bonus van 600,00.

Mocht je hiervoor niet in aanmerking komen of je vindt 16 uur teveel? We kunnen je natuurlijk ook een vrijwilligerscontract aanbieden.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

WerkPro Horeca
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: http://werkpro.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Truus van Rijn
E-mail: t.vanrijn@werkpro.nl
Telefoon: 0503135221
Bereikbaar: ma t/m wo van 09.00-12.00

Terug naar vacatureoverzicht