Verbindt mensen en ideeën

KookLeiding tijdens zomerkamp voor kinderen

Organisatie: Stichting VakantieKind | Vacature nr: 6758

kinderen van 4 tot 12 jaar
activiteitenbegeleiding, vakantieactiviteiten
in overleg
scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
De Paasheuvel, Vierhouten

Taken en werkzaamheden

Als KookLeiding ben je verantwoordelijk voor de maaltijden die tijdens een zomerkamp worden genuttigd. Hierbij hoort dus ook het doen van boodschappen, het schoon houden van de keuken en het dekken van de tafels. In overleg met de rest van het team is het mogelijk om deel te nemen aan (een deel van) de activiteiten die de groep tijdens de kampweek doet, maar dit is niet verplicht. Onze kampweken vinden plaats in de onderstaande weken:- 19 juli t/m 25 juli- 26 juli t/m 1 augustus- 2 augustus t/m 8 augustus

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt ervaring met koken voor een grote groep, je kunt samenwerken in een team en je hebt affiniteit met de doelgroep (kinderen van 7 t/m 13 jaar).

Interessant of leuk aan deze vacature

Je krijgt veel waardering van je werk, van zowel deelnemers als van het team. Met elkaar bezorgen jullie de kinderen een geweldige week om nooit meer te vergeten!

Extra informatie

Stichting VakantieKind is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Ons doel is om kinderen uit alle lagen van de samenleving samen van een betaalbare vakantie te laten genieten op een andere locatie dan hun gewone woonplaats.Onze doelgroep bestaat dan ook niet alleen uit deelnemers uit modale gezinnen, maar vooral deelnemers uit de sociaal zwakkere sectoren van onze samenleving.Daarom bieden wij ieder jaar ondermeer plaats aan een aantal deelnemers uit sociale instellingen, zoals vluchtelingenwerk, kindertehuizen en pleeggezinnen.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Stichting VakantieKind
Postbus 45
3830 AA Leusden
Website: http://www.vakantiekind.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Charlotte van Wilpen
E-mail: vrijwilligers@vakantiekind.nl
Mobiel: 0642007131
Bereikbaar: kantooruren

Terug naar vacatureoverzicht