Verbindt mensen en ideeën

Theehuismedewerker

Organisatie: De Beestenborg | Vacature nr: 7159

iedereen
bar en horeca, huishoudelijk werk, verkoop en uitleen
in overleg
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
WA-verzekering
Kinderboerderij en speeltuin de Beestenborg

Taken en werkzaamheden

In aanloop naar alweer een nieuw seizoen op kinderboerderij en speeltuin de Beestenborg hebben wij nog plaats voor vrijwilligers die ons verkooppunt in de weekenden willen komen versterken. Als gastheer/-vrouw ben je primair verantwoordelijk voor de verkoop van koffie, thee, ijs etc. Andere taken van de medewerker zijn (in overleg) kinderfeestjes begeleiden, het netjes houden van kantoor, verkooppunt en sanitair. Je bent bij voorkeur minimaal 1 middag (van 13.00 tot 17.00 u) of ochtend (van 10.00 tot 13.00) per maand beschikbaar.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent praktisch en flexibel ingesteld.
  • Je bent sociaal.

Interessant of leuk aan deze vacature

De kinderboerderij de Beestenborg in Ulgersmaborg bestaat al bijna 30 jaar. Het is een groene plek waar kinderen en jongeren kennis kunnen maken met verschillende dieren. Het is een mooie ontmoetingsplek voor jong en oud om kennis te maken met elkaar en met de wereld van de dieren. Sinds 2014 beschikt de Beestenborg over een grote speeltuin met terras. De speeltuin is rolstoel toegankelijk en is voorzien van het NSGK keurmerk. Kortom een unieke plek voor iedereen!

Extra informatie

Wij bieden een veilige omgeving aan kinderen om te spelen en om in contact te komen met dieren. Het vertrouwen dat gegeven wordt door de ouders/verzorgers van de kinderen is voor ons belangrijk. Voor deze functie vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en zal er een vrijwilligersovereenkomst worden opgesteld. Sinds 1 augustus 2015 werken er doordeweeks ook cliënten van Zorgboerderij de Golden Raand op de Beestenborg.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

De Beestenborg
Akeleiweg 69
9731 JC Groningen
Website: http://www.debeestenborg.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Marjolein Helleman-Funhoff
E-mail: marjoh41@gmail.com
Mobiel: 0610598906
Bereikbaar: woensdag van 09.00 tot 12.00

Terug naar vacatureoverzicht