Verbindt mensen en ideeën

Magazijnmedewerker

Organisatie: Mamamini Kringloopwinkels | Vacature nr: 8360

ouderen 55+, volwassenen
techniek en onderhoud, verkoop en uitleen
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Damsterdiep, Noorderbinnensingel of Helpman

Taken en werkzaamheden

Wil je lekker aanpakken en nuttig werk doen? Dan is werken in het magazijn bij Mamamini misschien wel wat voor jou! Als magazijnmedewerker help je klanten die spullen komen brengen met uitladen. Ook onze eigen vrachtwagens komen dagelijks veel spullen brengen en halen en het laden en lossen van onze eigen vrachtwagens behoort ook tot je taken. Binnengekomen meubels demonteer je of zet je in elkaar. Verder voer je kleine reparaties aan deze meubels uit, prijs je ze en zet je ze in de winkel. Tenslotte zorg je er samen met je collega's voor dat het magazijn netjes blijft.

  • Laden en lossen.
  • Reparatiewerkzaamheden.
  • Sorteren.
  • Lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Vaardigheden en kwaliteiten

Omdat je spullen moet sjouwen is het belangrijk dat je een redelijke lichamelijke conditie hebt. Klantvriendelijkheid is ook belangrijk en ook moet je de Nederlandse taal redelijk beheersen om je collega's te begrijpen.

  • Klantvriendelijk.
  • Lichamelijk fit.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je komt te werken bij het leukste en grootste zelfstandige kringloopbedrijf van Groningen. Er heerst een goede sfeer en je hebt leuke (maar liefst 200) collega's.Daarnaast is het werk in het magazijn erg afwisselend; geen dag is hetzelfde. Vrijwilligers ontvangen een onkostenvergoeding(maximaal €110,00 per maand), krijgen de mogelijkheden om gratis te sporten en opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.
Mamamini ondersteunt jaarlijks veel goede doelen in en rond Groningen. Jouw vrijwillige inzet zorgt dat we dit kunnen blijven doen! Help je mee?

Extra informatie

De magazijnen van Mamamini zijn ook op zaterdag geopend. Van magazijnmedewerkers vragen we dus ook om zo nu en dan op zaterdag te werken. Meer informatie is te vinden op www.mamamini.nl

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Mamamini Kringloopwinkels
Noorderbinnensingel 100
9712 XJ Groningen
Website: http://www.mamamini.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Correin Spies
E-mail: werk@mamamini.nl
Telefoon: 0503132200
Bereikbaar: overdag of via e-mail

Terug naar vacatureoverzicht