Verbindt mensen en ideeën

Vrijwilliger bij FC Groningen

Organisatie: FC Groningen | Vacature nr: 8562

iedereen
gastheer- en gastvrouwschap, toezicht en beheer
in overleg
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
maximaal 4 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
stadion Euroborg

Taken en werkzaamheden

Wist u dat er bij FC Groningen meer dan 400 vrijwilligers actief zijn en waar de inzet van vrijwilligers onmisbaar is. Vrijwilligerswerk is niet zomaar vrijblijvend, het gaat altijd om inzet voor een ander.  Het kost immers tijd en energie. Maar wie zich met hart en ziel inzet, krijgt daar veel voor terug: voldoening, nieuwe vaardigheden, meer ervaring, nieuwe kennissen of vrienden. Vrijwilligers hebben allemaal hun eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen. Voor u kan het betekenen: een zinvolle vrijetijdsbesteding.. Ergens bij horen en verantwoordelijkheid dragen. Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar! 

Vaardigheden en kwaliteiten

Wilt u zich ook inzetten voor FC Groningen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een activiteit? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar stewards, service medewerkers, verkeerregelaars, facilitair medewerkers, medische dienst/EHBO medewerkers.

http://www.fcgroningen.nl/home/vacatures/

Interessant of leuk aan deze vacature

Vrijwilligers hebben allemaal hun eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen. Voor u kan het betekenen: voldoening, nieuwe vaardigheden, meer ervaring, nieuwe kennissen of vrienden en een zinvolle vrijetijdsbesteding. Ergens bij horen en verantwoordelijkheid dragen. Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar! 

Extra informatie

Vrijwilligers bij FC Groningen ontvangen een kleine financiële belastingvrije vergoeding voor hun werkzaamheden. Daarnaast hebben zij af en toe voordelen bij aankopen in de Fan Corner en in de kaartverkoop.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

FC Groningen
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
Website: http://www.fcgroningen.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Veiligheid en vrijwilligers
E-mail: veiligheid@fcgroningen.nl
Telefoon: 0505878787
Bereikbaar: werkdagen

Terug naar vacatureoverzicht