Verbindt mensen en ideeën

Zaalmedewerker bij Galerie Pinakotheek Forma Aktua

Organisatie: Stichting Pinakotheek Forma Aktua | Vacature nr: 9871

iedereen
culturele en creatieve activiteiten, gastheer- en gastvrouwschap, verkoop en uitleen
in overleg
minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
reiskosten
Nieuwstad 10 Groningen

Taken en werkzaamheden

Tijdens openingstijden van de galerie bezoekers ontvangen en informatie geven over de lopende expositie en over Forma Aktua in het algemeen. In principe voor een dagdeel per week.

Van de vrijwilliger wordt gevraagd dat hij/zij belangstelling heeft voor kunst en ook bereid is om zich bij elke nieuwe expositie in de achtergrond van de geëxposeerde kunst te verdiepen.

De galerie is open van donderdag t/m zondag van 13:00 uur - 17:00 uur.

Vaardigheden en kwaliteiten

Goede communicatieve eigenschappen. Affiniteit met kunst. Informatie inwinnen en  lezen over de lopende expositie. Bemiddelen bij verkoop van de kunstwerken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Dit werk brengt je in contact met vele kunstenaars en met diverse kunstwerken. Op openingstijden van de galerie kan de vrijwilliger na een inwerkperiode geheel zelfstandig werken. 9 tot 10 x per jaar wordt er en nieuwe expositie geopend, waarbij de vrijwilliger aanwezig kan zijn.

Extra informatie

Forma Aktua is een stichting die zich tot doel stelt om kunst onder zo breed mogelijke lagen van de bevolking te bevorderen en toegankelijkte maken. Daarnaast ondersteunt Forma Aktua  kunstenaars door hen de mogelijkheid te bieden hun werk in de galerie te exposeren.  De stichting werkt zonder winstoogmerk en heeft de ANBI-status. (Algemeen Nut Beogende Instelling). Er worden 9 tot 10 exposities per jaar gehouden. Dit zijn in principe verkooptentoonstellingen. Alle werkzaamheden bij Forma Aktua worden door vrijwilligers uitgevoerd. De galerie is geopend voor publiek op donderdag t/m zondag van 13:00 – 17:00 uur. Wij zoeken een vrijwilliger die op één van deze dagen als zaalmedewerker aanwezig kan zijn in de galerie.  Voor meer informatie: www.forma-aktua.nl

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Stichting Pinakotheek Forma Aktua
Nieuwstad 10
9711 JP Groningen
Website: http://www.forma-aktua.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Barbara Vonk
E-mail: info@forma-aktua.nl
Telefoon: 0503133342
Bereikbaar: donderdag t/m zondag, van 13.00-17.00

Terug naar vacatureoverzicht